Oferta

As fi incantat sa ma angajezi doar pentru ca iti plac fotografiile si felul meu de a vedea lucrurile. Iti spun ca pot fi fotograful tau de nunta incepand cu 750 de Euro. Voi acoperi toata ziua nuntii, plus un album cu fotografiile din aceasta zi minunata si alte surprize. Cum ti se pare?

Da-mi un semn de pe pagina de Contact si ne putem intalni pentru a stabili mai multe detalii despre evenimentul tau.

Raspunsuri la diverse intrebari frecvente:

Te ocupi si de partea de video?

Partea video este cu totul diferita si trebuie sa fie facuta de un profesionist in acest domeniu. Ce pot sa fac pentru voi este sa va recomand colegi din bransa care fac acest lucru cu pasiune.

Cat stai la eveniment? 

Voi fi prezent incepand cu pregatirile mirilor si voi pleca la finalul petrecerii (in principiu dupa servirea tortului).

Cate fotografii predai si pe ce suport?

Nu merg niciodata la un eveniment pentru a realiza un anumit numar de fotografii ci mai degraba pentru a surprinde cat mai multe momente unice, care depind si de numarul de invitati si dinamica petrecerii. Din experienta va pot spune ca niciodata nu am predat mai putin de 800 de fotografii la un eveniment, dar de cele mai multe ori am depasit aceasta cifra cu mult. Fotografiile digitale sunt predate pe memory stick.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va distrati si sa lasati numarul de fotografii si detaliile tehnice in seama mea.

Faci sedinta foto in ziua nuntii? 

Da. Chiar daca veti opta pentru sedinta foto de dupa nunta, aceasta sedinta din ziua nuntii nu trebuie sa lipseasca. Veti avea multe fotografii cu voi, instantanee, de grup etc…dar cateva portrete intr-un cadru intim cu voi doi e musai sa existe. Starea voastra sufleteasca din acea zi nu se va mai repeta.

Ce echipament folosesti?

Nu are rost sa intru aici in detalii, dar pot spune ca am tot ce este necesar pentru fotografierea unui eveniment, iar echipamentul pe care il folosesc este unul care pe mine ma face sa ma simt foarte bine si sa fac aceasta meserie din placere.